Restaurang och kaféverksamhet samt catering. Bedrivs i lokal samt i foodtruck på marknader och event. Produkterna består av varma och kalla rätter och delikatesser med utgångspunkt eller inspiration från det danska köket. Cateringverksamheten bedrivs genom uthyrning av matvagn, personal och catering.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 661 | 1 342 | 1 327 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 | 24 | -12 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 | 24 | -12 |
Årets resultat (tkr) | 22 | -12 | |
Summa tillgångar (tkr) | 264 | 273 | 264 |
Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 661 | 1 342 | 1 327 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 | 24 | -12 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 | 24 | -12 |
Årets resultat (tkr) | 22 | -12 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 7 | 20 | 36 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 257 | 253 | 228 |
Tillgångar (tkr) | 264 | 273 | 264 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 28 | 28 | 31 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 235 | 245 | 233 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 264 | 273 | 264 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 831 | 1 342 | 1 327 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.1% | 1.8% | -0.9% |
Soliditet | 10.6% | 10.3% | 11.7% |
Kassalikviditet | 109.4% | 103.3% | 97.8% |
Restaurang och kaféverksamhet samt catering. Bedrivs i lokal samt i foodtruck på marknader och event. Produkterna består av varma och kalla rätter och delikatesser med utgångspunkt eller inspiration från det danska köket. Cateringverksamheten bedrivs genom uthyrning av matvagn, personal och catering.